Rólunk

Takarítás - Rólunk

Ahogy mi dolgozunk

2018 óta állunk ügyfeleink szolgálatában legyen szó ipari területekről, irodákról, vagy otthonokról. Eseti és rendszeres takarítást egyaránt vállalunk felelősségbiztosítással.

Számunkra az Ön bizalma nagyon fontos, ezért mindig pontosan érkezünk. Rendszeres megbízások esetén pedig törekszünk rá, hogy ne minden alkalommal más kollégánkkal találkozzon, hanem dedikáltan küldjük munkatársainkat.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük partnereinek igényei szerint, így már kertrendezési és karbantartási igényekkel is fordulhat hozzánk.
Továbbá ipari takarító gépek bérbeadásával is állunk szíves rendelkezésére, melyeket Baján és környékén ingyenesen házhoz viszünk.

Időben érkezünk

Időben érkezünk

Környezetbarát

Környezetbarát

Fix csapat

Fix csapat

Alapos munka

Ipari szőnyegtisztítás

Munkánk célja

Úgy gondoljuk, hogy minden szervezetnek – legyen az egy cég, vagy a legkisebb mikro környezetünk, az otthonunk – szüksége van rendezett környezetre, ahhoz, hogy valójában jól tudjon működni és a fejlődésre tudja fordítani az energiáit. Mi ezt a folyamatot szeretnénk támogatni, hogy a tisztaság fenntartása lekerüljön a teendők listájáról és Ön a többi fontos teendőjére fókuszálhasson.

Miben állhatunk a szolgálatára?